<

Vejservice13-11-2017 - 12:24

Vi leverer også de

nye materialer til vejen:

Grus, sand, stabilgrus, knust asfalt og

knust beton med mere

 

Nul huller og ny belægning i én arbejdsgang

Efterårets regn og rusk, vinterens frost og sommerens regnskyl er hårde ved din vej. Det giver ujævnheder og skyller gruset væk - og det bliver kun værre med tiden. Fornøjelsen ved at køre på en hullet og smattet vej er begrænset, og det medfører større slid og mere vedligehold på køretøjerne – for ikke at nævne de mange besøg på vaskepladsen.

Den gode nyhed er...

at vejen nemt kan repareres, så den bliver jævn og fast igen. Vores nye kombinerede vejhøvl og udlægger skaber vejen og fjerner alle ujævnheder, samtidig med at den udlægger nye materialer. Det hele sker i én og samme arbejdsgang. Det er nemt og effektivt, så du har en ny vej med det samme.

-

Industriparken 8 . 9610 Nørager . Tlf. 30 99 11 22 . www.norager-vognmand.dk

 


<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class='embed-container'><iframe src='https://www.youtube.com/embed/vqFIJL3HlPI?rel=0' frameborder='0' allowfullscreen></iframe></div><